Rozpis na 2 porce.
Základ
- 400 g hovězí svíčkové nebo zadního hovězího masa
- 2 žloutky z čerstvých vajec
- plátky chleba
- olej na smažení topinek
Na dochucení
- 4 stroužky česneku
- 2 cibule
- 2 lžičky mletého pepře
- 2 lžičky soli
- 2 lžičky sladké papriky
- 2 lžičky kmínu
- 2 lžičky plnotučné hořčice
- 2 lžičky kečupu
- sójová omáčka podle chuti
- worcestrová omáčka podle chuti
Jak na to
- porci mletého masa posadit doprostřed talíře
- do důlku uprostřed dát syrový žloutek
- do koleček cibule na okraji talíře nandat jednotlivé ingredience
- podávat s topinkou a česnekem
.
- porci mletého masa posadit doprostřed talíře
- do důlku uprostřed dát syrový žloutek
- do koleček cibule na okraji talíře nandat jednotlivé ingredience
- podávat s topinkou a česnekem
.